ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
7 - 14 zile lucrătoare
|
Transport gratuit
|
30 zile retur
|
0758272808

Covor Turcoaz | SunnaHome.ro

45  Rezultate


Adăugarea unui covor turcoaz în casa ta este o modalitate perfectă de a adăuga culoare și luminozitate casei tale. Covoarele turcoaz  sunt cunoscute pentru atmosfera lor liniștitoare și relaxantă pe care o pot oferi unei camere. În funcție de nuanță, covoarele turcoaz  se pot potrivi cu aproape orice decor interior și mobilier pe care îl ai în prezent. Optați pentru un turcoaz deschis sau turcoaz pal dacă dorești acea senzație strălucitoare de vară, de chic pe plajă. Stilurile luminoase funcționează foarte bine în apartamente sau în spații mai mici, precum dormitoare, deoarece oferă iluzia unui spațiu mai mare. Dacă dorești să faci o declarație îndrăzneață, alege un covor turcoaz închis. Nuanța închisă este perfectă pentru spații mai mari, cum ar fi un living în plan deschis.

Covoare Turcoaz

Cauti un covor turcoaz? Atunci ai găsit locul potrivit. Vindem o gamă largă de covoare turcoaz care ar fi perfecte pentru a se potrivi în orice casă. Un covor turcoaz funcționează perfect pentru cei cu podea din lemn de esență tare sau cu gresie. Un covor simplu de culoare marină s-ar potrivi perfect sub cele mai multe canapele. Dacă nu este pe placul tău, atunci caută un covor cu model cu inserții turcoaz sau o traversă de culoare turcoaz pentru a adăuga culoare. Culoarea în sine este considerată atemporală, la modă în toate epocile, așa că ști că acesta va fi un covor care te va însoții pentru toată viața.

Comandă Online Covor Turcoaz 

Dacă cauți un covor turcoaz, atunci nu căuta mai departe. Oferim opțiuni excelente de expediere în toată  România, inclusiv capitală, cum ar fi, București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Baia Mare.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙