ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
7 - 14 zile lucrătoare
|
Transport gratuit
|
30 zile retur
|
0758272808

Covoare Reversibile cu 2 Fețe

38  Rezultate
Covor Reversibil Lola Crem 80x150 cm
Covor Reversibil Lola Crem 80x150 cm
Covor Reversibil Lola Negru/Alb 80x150 cm
Covor Reversibil Lola Negru/Alb 80x150 cm
Covor Reversibil Lola Crem 80x150 cm
Covor Reversibil Lola Crem 80x150 cm

Ce sunt covoarele reversibile lavabile?

Covoarele reversibile sunt o opțiune excelentă, deoarece ambele fețe ale covorului pot fi utilizate, extinzând automat speranța de viață a covorului, deoarece se dublează rezistența la uzură.
Majoritatea sunt lavabile, ceea ce înseamnă că pot fi spălate foarte ușor în mașina de spălat, fiind perfecte pentru cei care au copii sau animale de companie. Și mai bine este faptul că multe covoare reversibile vin cu un model diferit de design pe fiecare parte, oferindu-vă șansa de a reîmprospăta aspectul spațiului cu o singură mișcare rapidă. Este o modalitate convenabilă de a oferi spațiului dvs. un mic lifting facial rapid, fără eforturi grele.
Alege un covor reversibil, lavabil, cu două fețe, perfect pentru decor modern, pentru a adăuga un stil instantaneu și confort sub picioare, perfect pentru toate zonele casei. Aceste covoare minunate se potrivesc minunat în orice cameră pe care dorești să o faci specială.

Care sunt avantajele covoarelor reversibile lavabile?

• Înălțime mică a țesăturii
• Design subțire, potrivit sub uși
• Perfect pentru zonele cu trafic intens
• Aspirare ușoară și covor lavabil la mașină

Unde se potrivesc covoarele reversibile?

Decorează camera de zi, bucătăria sau dormitorul cu aceste covoare reversibile țesute cu un model minimalist de diamant și culori neutre de gri și crem. Nu doar că le poți introduce în mașina de spălat după cum este necesar, covorul este și reversibil, astfel încât să îl poți întoarce cu ușurință pentru a oferi spațiului o reîmprospătare rapidă. Deoarece ambele părți sunt din pânză, veți dori să cumpărați un substrat antiderapant pentru a intra sub covor și pentru a preveni deplasarea acestuia.
 
SunnaHome îți oferă multe covoare reversibile lavabile unice pentru a crea propria cameră confortabilă. Aceste covoare reversibile, contemporane, tradiționale și de tranziție sunt oferite într-o gamă largă de culori neutre pentru a completa orice mediu. Disponibilitatea într-o varietate de dimensiuni oferă o alegere excelentă pentru o cameră de zi, sufragerie, bucătărie, dormitor, intrări, baie și holuri.
 
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙