ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
7 - 14 zile lucrătoare
|
Transport gratuit
|
30 zile retur
|
0758272808

Covoare copii

120  Rezultate
Covor Copii Lână Mr Fox Gri 90x150 cm
Covor Copii Lână Mr Fox Gri 90x150 cm
Covor Copii Lână Mr Fox Turcoaz 90x150 cm
Covor Copii Lână Mr Fox Turcoaz 90x150 cm
Covor Copii Lână Mr Fox Taupe 120x180 cm
Covor Copii Lână Mr Fox Taupe 120x180 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Dots Bej 150x225 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Dots Bej 150x225 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Star Bej 120x180 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Star Bej 120x180 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Star Gri 120x160 cm
Covor Copii Lavabil Bambini Star Gri 120x160 cm

Covoare de copii pentru fetițe și băieței În ziua de azi, varietatea de covoare de copii este extrem de mare. Decorarea casei în mod confortabil joacă un rol important – în mod special în ceea ce privește camerele copiilor și spațiile de joacă. Fie că ești în căutarea unui covor de copii pentru băieți sau pentru fetițe, la sunnahome.ro vei găsi covorul perfect pentru copiii tăi. La fel cu colecția noastră de covoare moderne, gama noastră de covoare pentru copii se mărește în mod constant. Bogăția de culori și modele este imensă. Bineînțeles că oferim și cele mai noi design-uri, cum ar fi covoarele Star Rugs pentru copii, care aduc o lumină magică în camera oricărui copil. De asemenea oferim o gamă mare de forme: asimetric, în formă de stea și chiar și covoare rotunde. Pur și simplu delectează-te cu colecția noastră de covoare de copii și alege covorul perfect pentru copilul tău. Cei care vor să cumpere un covor de copii de calitate și la preț rezonabil, vor găsi modelul perfect la SunnaHome. Oferim o varietate mare de covoare copii pentru băieți și fetițe, țesute din diverse materiale, inclusiv bumbac, fibre sintetice sau lână. Un alt aspect demn de considerat, pentru a evita frustrarea după un joc intensiv pe covor, este că un covor destinat copiilor trebuie să fie robust, rezistent și foarte ușor de curățat, la fel cu covoarele de exterior. De asemenea, multe din covoarele noastre pentru copii au fost țesute din fibre sintetice non-toxice sau din fibre naturale pentru a garanta durabilitatea covorului în timp.
 
Covoare colorate pentru copii Nu este ușor să găsești covorul potrivit pentru camera copiilor, deoarece există și alte aspecte importante în afară de culori și design distractiv. Până la urmă, nu este același lucru dacă ești în căutarea unui covor pentru bebeluși, covor pentru copii mici sau a unui covor pentru adolescenți. Dar indiferent ce covor cauți, un lucru este important: modelele decorative pline de imaginație și culorile îi încântă atât pe tineri, cât și pe persoanele mai în vârstă. În timp ce un model drăguț în culori pale de albastru sau roz, transformă orice cameră de bebeluși, un covor trendy cu modele jucăușe invită atât băiețeii cât și fetițele să fie confortabili pe covor, transformându-l într-un loc de joacă perfect. Covoarele de copii decorate cu animale, inimioare și mașinuțe vor transforma camera copiilor într-un paradis distractiv. În ceea ce privește adolescenții, covoarele dedicate lor sunt foarte apropiate de covoarele tinerești în ceea ce privește designul, de aceea un covor shaggy este foarte potrivit pentru camera adolescenților, iar un covor vintage va crea un look foarte cool în camera unui adolescent.
 
Covoare Copii Bumbac Lavabile în Mașina de Spălat Sunna Home are o nouă gamă de covoare care pot fi puse în propria mașină de spălat : covoare-copii-lavabile Suntem întrebați de către oameni zilnic de covoarele noastre lavabile, în special de către mămicile cărora nu le vine să creadă că le pot pune într-o mașină de spălat. Da, poți spăla aceste covoare acasă, în propria mașină de spălat la 30 de grade sau într-o spălătorie normală. Ceea ce le face să fie o alegere perfecta pentru familiile cu copii, pentru cei ce dețin animale de companie și persoanele care suferă de alergie sau astm.
 
De ce covoarele noastre lavabile de bumbac sunt bune pentru familia ta și mediul înconjurător? În primul rând, covoarele Sunna Home sunt fabricate din bumbac 100% fară altă fibră suport - deci înseamnă că nu sunt folosite substanțe chimice sau produse chimice în producție. De asemenea, înseamnă că aceste covoare sunt durabile, fabricate numai cu fibre naturale. În loc să arunci covorul când este murdar, îl poți spăla mereu. La sfârșitul vieții sale, această fibră se va descompune în cele din urmă după aproximativ 50 de ani, spre deosebire de covoarele fabricate din poliester, care durează de obicei peste 200 de ani pentru a se bio degrada.
 

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙