ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
7 - 14 zile lucrătoare
|
Transport gratuit
|
30 zile retur
|
0758272808
84  Rezultate
Pouf Bora Taupe 55x55x35 cm
Pouf Bora Taupe 55x55x35 cm
Pouf Laos Blue 55x55x35 cm
Pouf Laos Blue 55x55x35 cm
Pouf Laos Taupe 55x55x35 cm
Pouf Laos Taupe 55x55x35 cm
Pouf Bora Rose 55x55x35 cm
Pouf Bora Rose 55x55x35 cm
Pouf Ibiza Rose 55x55x35 cm
Pouf Ibiza Rose 55x55x35 cm

Accesorii pentru Casă

Perne, pouf-uri sau decorațiuni de perete: Chiar dacă apartamentul tău este perfect mobilat, accesoriile pentru casă îi dau aspectul de finisare și îl fac cu adevărat individual și minunat. Împreună cu un covor modern, decorațiunile textilele pentru casă, cum ar fi pieile și pernele, în special, oferă o mult confort și armonie în aproape fiecare cameră. În plus, ele aduc și mai multe avantaje: Sunt versatile și flexibile, astfel încât să puteți oferi celor patru pereți un aspect nou în cel mai scurt timp, fără a cheltui o avere. În plus, multe dintre accesoriile noastre textile pentru casă sunt funcționale, motiv pentru care sunt completarea perfectă a designului interior decorativ. În magazinul online SunnaHome vei găsi, ca urmare,  accesorii moderne pentru casa ta, pe care le poți combina bine cu covoarele noastre într-o mare varietate de interioare. Subliniați stilul de mobilier și dați apartamentului o notă foarte individuală!

Personalizați mobilierul cu accesorii pentru casă

Accesoriile pentru casă și textilele de casă dau mobilierului caracter personal și sunt la fel de importante ca și mobilierul în sine. De exemplu, ce ar fi o canapea fără perne confortabile? În plus față de un  covor practic din țesătură plată sau un covor shaggy, care protejează picioarele de o podea rece, în special în timpul iernii, pernele decorative din camera de zi și dormitor oferă confort și încălzesc mobilierul. Gama noastră include, de asemenea, pouf-uri, care nu numai că servesc ca decor elegant  acasă, dar  ele sunt, de asemenea, ajutoare utile care, datorită dimensiunii și formei lor, sunt perfecte ca o masă laterală sau ca zonă de relaxare și pot fi așezate în orice spațiu de locuit. O alternativă excelentă la imagini și oglinzi este decorarea pereților cu o țesută manuală inspirată de macramé-urile tradiționale. Aceste accesorii moderne pentru casă într-un aspect jucăuș devin un eye-catcher absolut pe perete și sunt, de asemenea, un decor popular pentru camerele pentru copii. De asemenea, puteți face declarații de stil individuale cu piei care servesc atât ca înlocuitor de covor, cât și ca accesorii decorative pentru casă pe canapea. Dacă doriți să decorați fără blană reală, dar totuși doriți să aduceți o notă de lux confortabil în apartamentul dvs., o blană falsă este potrivită. Fie ca ești entuziasmat de un pouf practic sau de piei decorative, la SunnaHome poți face cumpărături online, având la dispoziție o selecție largă de accesorii pentru casă la un preț rezonabil.

Decorarea casei în diverse stiluri

Pentru a servi multe gusturi diferite, am pus împreună o mare selecție de accesorii pentru acasă pentru clienții noștri. La sunnahome.ro, de exemplu, pouf-urile sunt disponibile în trei forme - rotunde, cuburi sau ca perne de podea - precum și în diferite țesături, culori sau modele simple. Modelele cu un aspect simplu, merg foarte bine cu stilul scandinav de mobilier, în timp ce pouf-urile cu imprimeuri grafice sau dungi scot în evidență deosebit de bine mobilierul în stil maritim sau boho chic. Asortat cu pouf-urile vei găsi și fețe de pernă la noi. Astfel, poți crea o ambianță armonioasă atunci când combini ambele accesorii pentru casă.  Selecția de culori este, de asemenea, cu multiple fațete: decorarea apartamentului este disponibilă la sunnahome în tonuri pastelate și naturale, delicate, dar și în albastru închis și gri. Pentru a ne asigura că accesoriile noastre versatile pentru casă își pot îndeplini scopul decorativ și util pentru o lungă perioadă de timp, acestea sunt fabricate din materiale robuste și ușor de îngrijit. 
În magazinul online Sunnahome.ro puteți face cumpărături online de accesorii pentru casă pe   calculator, smartphone sau  tabletă. Profitați de serviciul nostru excelent, de transportul gratuit și de o politică de returnare de 30 de zile și, în curând, accesoriile excelente vă vor îmbogăți casa.

Decorațiuni interioare SunnaHome

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙