Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Naturale » Sisal si iuta

Covoare de Sisal

Covoarele de sisal si iuta sunt frumuseti naturale, care asigura un look special oricarei locuinte. Plusul lor, este ca sunt tesute din materiale biodegradabile din fibre de frunze de sisal si planta de iuta. Fiind resurse regenerabile, sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator. Avand in vedere ca sunt la fel de rezistente si durabile ca si covoarele de lana sau covoarele de exterior, pot fi folosite in diferite moduri.

Covoare de sisal pentru orice casa

Aproape orice spatiu poate fi decorat cu un covor de sisal sau iuta. Covoarele de sisal au spatele special creat ca sa nu alunece, oferind astfel o suprafata sigura si mentinand covorul in locul asezat. Avand in vedere cat sunt de robuste, covoarele de sisal isi mentin forma chiar si cand sunt plasate in locuri intens circulate cum sunt, de exemplu, holurile. Avantajele covoarelor din fibre naturale sunt foarte diverse: datorita proprietatilor higroscopice creaza un mediu sanatos, absorbind umidiatea din aer. Chiar si asa, trebuie avut in vedere, ca aceste covoare de sisal nu pot fi folosite in baie, deoarece umiditatea in exces le dauneaza.

Viata naturala cu covoare de sisal

Un covor de sisal sau un covor de iuta, este mult mai mult decat un accesoriu functional: este piesa perfecta pentru podele pentru iubitorii de natura si pentru toti cei care adora designul clasic. Covoarele de sisal au de obicei culori naturale, cum ar fi bej, maro sau rosu, sunt discrete si accentueaza designul individual al unei camere. Multe covoare de sisal au o margine decorativa care scot in evidenta frumusetea naturala a tesaturii covorului.

Iti doresti un design confortabil si natural? Obtine-l cu covoare de sisal si iuta de la Sunna Home.


Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1