Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Naturale » Covoare de bumbac

Covoare de bumbac, fibre naturale

Covoarele de bumbac sunt tesute dintr-o resursa regenerabila obtinuta din plantele de bumbac. Dupa cum este demonstrat stiintific, bumbacul este una dintre cele mai vechi fibre folosite vreodata de umanitate. Desi, acum, fibrele sintetice sunt folosite tot mai mult in industria textila, fibrele de bumbac au o valoare foarte mare, datorita proprietatilor versatile si a diferitelor aplicatii posibile. Bumbacul este folosit ca materie prima in diverse tipuri de covoare si ofera frumusete si un look natural atat covoarelor moderne, cat si celor clasice. Datorita flexibilitatii si robustetii fibrelor de bumbac, covoarele din bumbac pot fi create in diferite moduri: tesute manual, tesute mecanic, innodate, etc.

Covoare de bumbac calduroase

Covoarele din bumbac sunt clasice in productia de covoare cu fibre naturale, deoarece bumbacul este al doilea cel mai important fir dupa lana. In plus fata de calitatea sa de a crea un mediu atmosferic placut, este, de asemenea, termoreglabil datorita abilitatii sale de a absorbi umiditatea ca o lana noua. Dar, spre deosebire de lana noua, bumbacul nu este potrivit pentru incaperile cu umiditate permanenta, cum ar fi baile.
Bumbacul este un produs natural regenerabil care este o rezistenta persistenta, solida si garantata pentru tractiune, chiar si pentru persoanele cu alergie la parul animal. Bumbac este si ramane intotdeauna un clasic atemporal, indiferent daca este folosit pentru covoare traditionale orientale sau covoare moderne pentru copii in diferite culori.

Cumpara covoare de bumbac online

La SunnaHome alegi dintr-o varietate mare de covoare de bumbac, exact covorul care se potriveste stilului tau. Inspira-te si alege covorul natural favorit tesut din bumbac de la SunnaHome, magazinul online de covoare.

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1