Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Naturale » Covoare de lana

Covoare de lana naturale

Covoare de lana naturale sunt covoare de inalta calitate din fibre textile naturale, resurse regenerabile obtiunte de la mamifere cum sunt oile si caprele. Dupa cum s-a constantat dpdv stiintific, lana este cea mai veche fibra folosita vreodata de umanitate si este folosita din secolul IV i.C. Desi fibrele sintetice sunt folosite acum in mod industrial, fibrele de lana au inca o foarte mare valoare deoarece au proprietati versatile si diverse aplicatii posibile. Deci, este folosit ca si materie prima la diverse tipuri de covoare si ofera modelelor moderne si clasice un look la fel de natural si de frumos. Natura puternica si robusta a firelor de lana ofera posibilitatea de a fi procesate in diferite moduri, cum ar fi innodatul sau tesutul covoarelor. Covoarele de sisal, in comparatie, pot fi de obicei tesute.

Covoare de lana calduroase

Un covor de lana calduros ofera un aspect natural si cald in orice casa. Covoarele de lana sunt cele mai potrivite in livingroom si dormitor. Fibrele de lana au o structura lejera, ceea ce le face sa aiba proprietati termo-regulatoare. Datorita structurii „aerisite” ele sunt capabile sa absoarba vapori de apa si sa ii evapore cand e nevoie. Propriatati practice ale covoarelor de lana: nu doar ca izoleaza, dar si creaza n climate natural si sanatos optimizand umiditatea din incaperi si absorbind diferite odori. Si alte proprietati ale fibrelor de lana le califica pentru a fi tesute in cvoare de lana: fibrele sunt elastice si stabile, permitand covorului sa revina la forma initiala ciar si dupa ce au fost folosite intensiv.

Covoare de lana cu accente colorate

Un covor de lana este un produs natural de inalta calitate combinata cu fnctionalitate si estetica. Cu un covor nou tesut 100% din lana primesti un produs premium a careui prezenta va fi tot timpul apreciata. Datorita faptului ca lana absoare vopseaua foarte bine, culoarea lor rezista in timp. Covoarele naturale de lana sunt disponibile in diferite designuri, de la modele abstracte la modele clasice, elegante sau simple si aduc un plus de prospetime in casa ta.  

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1 2 3 4 5 6