Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Scandinave

Covoarele Scandinave

Covoarele Scandinave sunt pentru design clasic si ambianta cosy. Stilul scandinav va fi perfect definit cu ajutorul acestor accesorii populare. Minimalist, simplu si modern – acestea sunt caracteristicile acestui trend, care este deja instalat in multe apartamente. Covoarele Scandinave sunt atat de trendy, pentru ca incanta cu stilul lor simplu si umple orice camera de caldura.

Covoarele cu design scandinav

Covoarele cu design scandinav conving prin culorile lor subtile apropiate de culorile naturale. Modelele geometrice si in zig-zag construiesc stilul interior scandinav. Combinale cu mobila de lemn in culori deschise si accesorizeaza-le cu rolete textile simple, pentru a scoate covorul nordic in evidenta. Datorita look-ului minimalist, este o piesa de rezistenta in orice incapere din casa.

Covoarele scandinave pentru toata casa

Covoarele scandinave sunt disponibile in multe culori si modele. De aceea, covoarele in stil nordic pot fi asezate oriunde si pot fi integrate cu usurinta  in spatiu, indiferent de mobila deja existenta. Nu conteaza in care camera il plasezi, designul simplu si clasic al covoarelor scandinave sunt un focus in orice casa. AI vrea sa cumperi un covor scandinav online? Atunci te afli exact unde trebuie in magazinul online SunnaHome. Cauta acum noul tau covor in stil scandinav.

Produse