Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Rotunde

Covoare rotunde

Cand te gandesti sa cumperi un covor nou, rar te gandesti din prima la covoare rotunde. Oricum, covoarele rotunde sunt o alternativa frumoasa. Datorita formei lor unice, sunt foarte diverse si creaza o atmosfera speciala in orice zona a casei. Modelele si designul acestor accesorii originale sunt la fel de distincte ca si forma lor. Stilul retro, covoare vintage sau clasice – covoarele rotunde sunt multi-talent si complementeaza atat stilul clasic cat si cel modern.  Forma rotunda contrasteaza camerele dreptunghiulare si contururile drepte, creand o casa cosy si primitoare unde simti confort deplin.

Covoare rotunde intr-o varietate mare

Covoarele rotunde sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi in orice incaperi. La decorarea unor spatii mici, trebuie avut tot timpul in vedere, faptul ca mobila si accesoriile trebuie sa fie cat mai putine. Deci, covoarele rotunde mici sunt perfecte pentru astfel de spatii: adauga o pata de culoare fara a incarca. Covoarele rotunde mari, pe de alta parte, sunt solutia ideala pentru spatii mari. In functie de gusturile personale, pot fi plasate fie in mijlocul camerei sau pot sublinia diferite zone din spatiu. Ceea ce este cel mai folositor la covoarele rotunde este ca, in comparatie cu forma dreptunghiulara, ele economisesc spatiu si dau impresia de camera aerisita.

Covoare rotunde cu sclipire speciala

Covoarele rotunde vin intr-o mare varietate de culori si modele. Ele sunt mult mai mult decat covoare rotunde shaggy – de exemplu covoarele rotunde cu fire scurte sunt perfecte pentru bucatarii sau locul de luat masa. Covoarele rotunde de sisal au un sarm natural si sunt scoase in evidenta in mod special in sufragerie. Un covor rotund tesut din fibre sintetice este perfect pentru baie. Suprafetele acoperite cu gresie sunt transformate frumos de covoarele rotunde colorate.