Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Moderne » Covoare Vintage

Covoare Vintage

In decursul timpului covoarele Vintage  au fost unul dintre cele mai mari trenduri in design interior. Acum cuceresc din ce in ce mai multe case. De cele mai multe ori, nu este clar care este modelul cu care sunt decorate covoarele vintage, dar aspectul este tot ce conteaza. Pe de o parte, produsele cu look vintage creaza iluzia ca au fost folosite o perioada indelungata de timp, deci creaza un sentiment de stabilitate si traditie. Pe de alta parte, covoarele vintage sunt modele care nu se demodeaza in timp, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca vor trebui schimbate o data cu moda. De cele mai multe ori, sunt tesute din fibre sintetice usor de intretinut, lucru care le face la fel de rezisente ca si covoarele de bucatarie.
 

Covoarele Patchwork

Designul covoarelor Patchwork este, la fel ca si designul covoarelor Vintage, intentionat. In ceea ce priveste modelul lor, el este caracterizat de bucati diferite cusute impreuna, in loc de o bucata plain. Frumoasele covoare Patchwork pot fi tesute cu culori luminoase sau alte stiluri pline de viata. In functie de modelul individual, pot fi folosite si ca si covoare pentru copii, in mod special pentru copii mai mari si adolescenti. Procesarea materialelor poate varia mult: in unele cazuri covoarele Patchwork sunt, efectiv, create din mai multe bucati cusute impreuna, in alte cazuri, sunt tesute dintr-o singura bucata, uneori chiar manual. In orice caz, covoarele Patchwork creaza o atmosfera vie in orice camera de dimensiuni mari, decorata intr-un stil simplu.
 

Covoare trendy cu aspect „folosit”

La SunnaHome poti alege dintr-o colectie foarte mare de covoare Vintage. Culori sterse, diferite modele si multe stiluri: alege din modele inspirate din covoarele orientale, covoare retro sau covoare patchwork.

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>