Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Moderne » Covoare Exterior

Covoare de exterior

Covoare de exterior sunt foarte versatile si multifunctionale: accentele lor colorate aduc o nota de prospetime, in timp ce firele plate creaza confort. Covoarele de exterior arata frumos si sunt un must pentru sezonul gradinilor si a gratarelor. Aceste covoare moderne creaza atmosfera confortabila a unui livingroom in exterior. In acelasi timp accentueaza orice fel mobilier de gradina, fie el mobilier clasic de lemn sau mobilier modern de ratan. Posibilitatea de a folosi covoare de exterior depaseste limitele gradinii si a terasei: un covor de exterior este foarte rezistent la pete si pot decora chiar si interiorul casei tale.

Covoare de interior/exterior

Tesute din materiale robuste, covoarele de interior/exterior sunt rezistente in timp, fie soare sau ploaie. Baza lor sunt fibrele sintetice usor de ingrijit, care asigura durabilitate. In plus, sunt rezistente la interperii, retin putin apa si se usuca foarte repede. Covoarele de exterior sunt vopsite in culori rezistente care nu se decoloreaza in timp chiar daca sunt expuse la soare. Se curata foarte usor cu furtunul.

Covoare de exterior intr-o mare varietate

In ceea ce priveste designul lor, covoarele de exterior sunt foarte impresionante. Fie ca au design scandinav, forme geometrice sau aspect vintage, varietatea mare permite alegerea unui covor pentru orice stil de design interior. Culorile si nuantele acestor covoare sunt de asemenea in  numar foarte mare: de la cremuri si marouri discrete la culori vivide care iti dau chef de viata. Covoarele de exterior sunt tesute la toate dimeniunile, astfel ca se potrivesc in orice spatiu, fie balcon, terasa sau gradina. Covoarele de exterior sunt foarte potrivite si in interior, in spatii cu trafic mare cum sunt holurile sau la cabane si bucatarii de vara.
 
Aceasta colectie moderna si eleganta de covoare exterioare are un „je ne sais quoi” care improspateaza orice spatiu. Inspirate din varietatea sa!