Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Moderne » Covoare Contemporane

Covoare Contemporane

La Sunna Home vei gasi covoare contemporane elegante, dar si covoare de designer trendy in multe culori, forme, materiale si din diverse branduri. Cand te uiti la o selectie atat de mare e greu sa te decizi la un covor contemporan anume. Ca sa poti face o alegere satisfacatoare, nu este suficient sa iei in considerare doare design-uri actuale sau trenduri momentane. In primul rand, trebuie sa iei casa ta in considerare, sau mai precis, noul spatiu care va fi decorat cu un covor de designer. Cateva aspecte trebuie considerate.  

Pe de o parte, marimea spatiului disponibile este extrem de relevant: cat de mare este spatiul care poate fi acoperit de covorul modern?  Apoi trebuie sa te gandesti cum e folosit acest spatiu si ce cerinte specifice trebuie sa satisfaca covorul. Un covor asezat in hol sau la intrare trebuie sa fie mai rezistent la uzura si mai rezistent la murdarie decat un covor asezat in dormitor. In acest caz, pot fi alese covoarele rezsitente din sisal tesute din fibre naturale rezistente la uzura. Alte camere pot avea alte cerinte: de exemplu, desi covoarele de sisal sunt potrivite aici, oamenii prefera covoarele contemporane care au un model potrivit pentru bucatarie. 

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este efectul  visual pe care il are covorul in camera. In acest caz culoarea designului interior este decisiv. Cand camera este mica si intunecata se recomanda alegerea unui covor in culori deschise pentru a intensifica reflexia luminii. Covoarele moderne inchise la culoare pot sa ofere caldura unei camere foarte mari. Si forma covorului este importanta: vrei un
 covor rotund, patrat sau dreptunghiular?

Desi toate aceste aspecte sunt importante si relevante, cea mai importanta calitate a unui covor este ca face casa sa fie acasa. Acest lucru poate fi implinit doar cu un model care iti place tie in mod particular.

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>