Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Vascoza

Covoare de vascoza

Moi, stralucitoare si matasoase – covoarele de vascoza imbogatesc orice locuinta cu un luciu briliant si o paleta de culori in tonuri elegante si modele subtile. Designul acestor accesorii unice pentru podele este simplu, dar foarte impresionant – fiecare covor de vascoza creaza un joc frumos de culori in functie de modul in care fibrele lucioase reflecta lumina. Cand schimbi perspectiva din care te uiti la covor, acesta capata un nou aspect, exact ca si covoarele vintage.

In timp ce covoarele de sisal sunt facute din fibre naturale, covoarele de vascoza sunt tesute din fibre naturale sintetice. Aceste caracteristici unice, atat a fibrelor naturale cat si a celor sintetice, ofera diverse avantaje: spre deosebire de covoarele de lana, covoarele create din vascoza sunt perfecte pentru persoane care au alergii la animale. Deoarece vascoza are o structura fina, proprietatile covoarelor de vascoza suna apropiate de proprietatile covoarelor de bumbac, dar covoarele de vascoza pot fi tesute mai dens. Chiar si cu fire scurte, aceste covoare de vascoza sunt la fel de moi si fine ca si covoarele shaggy.

Covoare de vascoza luxoase

Suprafata covoarelor de vascoza este moale si matasoasa si ofera o nota stralucitoare oricarui livingroom si dormitor. Multe din covoarele noastre de vascoza sunt tesute manual, din vascoza 100%, dar, in functie de model, vascoza poate fi amestecata cu alte fibre, de exemplu de lana, pentru a crea o atmosfera comfortabila. Fibrele de bumbac sunt de asemenea adeseori amestecate cu vascoza pentru a crea covoare frumoase. Indiferent de ce materiale sunt combinate cu vascoza, e cert ca rezultatul sunt covoare frumoase si fine care dau impresia ca mergi pe catifea.

 

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1 2 3 4 5 6