Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Moderne

Covoare Moderne pentru toate gusturile

Covoarele moderne pentru toate gusturile sunt cele mai populare covoare dintre toate. Asta nu este o surpriza, avand in vedere varietatea mare de stiluri si design-uri  in care sunt disponibile si modurile nelimitate in care pot fi folosite. Un covor modern infrumuseteaza orice camera si adauga un plus de personalitate in fiecare interior. Covoarele Shaggy sunt varianta cu fire luni a covoarelor moderne si se potrivesc in colturile cosy ale apartamentului. In dormitor, iti tin picioarele calde dimineata si seara si creaza o atmosfera calduroasa cand sunt folosite in livingroom. In ceea ce priveste decorarea cu textile, nu doar aspectul, ci si functionalitatea lor joaca un rol decisiv. La Sunna Home ai de unde alege, atat in ceea ce priveste culorile, cat si in ceea ce priveste designul. In plus fata de covoare moderne, oferim de asemenea o gama mare de covoare pentru copii. Covoarele pentru copii dragute creaza un spatiu de joaca frumos si invita copii la joaca – in functie de varsta copiilor, si covoarele moderne pot sa fie o alegere buna pentru camera lor.
 
Linia ce delimiteaza stilurile clasic, elegant si modern este de cele mai multe ori stearsa, in ceea ce priveste culorile si modelele. La fel si categoria Covoare Vintage este plina de modele clasice, piesele putand fi definite si ca si covoare moderne. Avand o multitudine de variante, oferim atat covoare accesibile, cat si capodopere tesute manual.
 
Descopera covoare moderne la Sunna Home.

Covoare Moderne Contemporane

La Sunna Home vei gasi covoare moderne contemporane elegante, dar si covoare de designer trendy in multe culori, forme, materiale si din diverse branduri. Cand te uiti la o selectie atat de mare e greu sa te decizi la un covor contemporan anume. Ca sa poti face o alegere satisfacatoare, nu este suficient sa iei in considerare doare design-uri actuale sau trenduri momentane. In primul rand, trebuie sa iei casa ta in considerare, sau mai precis, noul spatiu care va fi decorat cu un covor de designer. Cateva aspecte trebuie considerate.  

Pe de o parte, marimea spatiului disponibile este extrem de relevant: cat de mare este spatiul care poate fi acoperit de covorul modern?  Apoi trebuie sa te gandesti cum e folosit acest spatiu si ce cerinte specifice trebuie sa satisfaca covorul. Un covor asezat in hol sau la intrare trebuie sa fie mai rezistent la uzura si mai rezistent la murdarie decat un covor asezat in dormitor. In acest caz, pot fi alese covoarele rezsitente din sisal tesute din fibre naturale rezistente la uzura. Alte camere pot avea alte cerinte: de exemplu, desi covoarele de sisal sunt potrivite aici, oamenii prefera covoarele contemporane care au un model potrivit pentru bucatarie. 

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este efectul  visual pe care il are covorul in camera. In acest caz culoarea designului interior este decisiv. Cand camera este mica si intunecata se recomanda alegerea unui covor in culori deschise pentru a intensifica reflexia luminii. Covoarele moderne inchise la culoare pot sa ofere caldura unei camere foarte mari. Si forma covorului este importanta: vrei un
 covor rotund, patrat sau dreptunghiular?

Desi toate aceste aspecte sunt importante si relevante, cea mai importanta calitate a unui covor este ca face casa sa fie acasa. Acest lucru poate fi implinit doar cu un model care iti place tie in mod particular.

Covoare Vintage si Patchwork

In decursul timpului covoarele Vintage  au fost unul dintre cele mai mari trenduri in design interior. Acum cuceresc din ce in ce mai multe case. De cele mai multe ori, nu este clar care este modelul cu care sunt decorate covoarele vintage, dar aspectul este tot ce conteaza. Pe de o parte, produsele cu look vintage creaza iluzia ca au fost folosite o perioada indelungata de timp, deci creaza un sentiment de stabilitate si traditie. Pe de alta parte, covoarele vintage sunt modele care nu se demodeaza in timp, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca vor trebui schimbate o data cu moda. De cele mai multe ori, sunt tesute din fibre sintetice usor de intretinut, lucru care le face la fel de rezisente ca si covoarele de bucatarie.
covoare-moderne
Designul covoarelor moderne Patchwor este, la fel ca si designul covoarelor Vintage, intentionat. In ceea ce priveste modelul lor, el este caracterizat de bucati diferite cusute impreuna, in loc de o bucata plain. Frumoasele covoare Patchwork pot fi tesute cu culori luminoase sau alte stiluri pline de viata. In functie de modelul individual, pot fi folosite si ca si covoare pentru copii, in mod special pentru copii mai mari si adolescenti. Procesarea materialelor poate varia mult: in unele cazuri covoarele Patchwork sunt, efectiv, create din mai multe bucati cusute impreuna, in alte cazuri, sunt tesute dintr-o singura bucata, uneori chiar manual. In orice caz, covoarele Patchwork creaza o atmosfera vie in orice camera de dimensiuni mari, decorata intr-un stil simplu.
 

Covor trendy cu aspect „folosit”

La SunnaHome poti alege dintr-o colectie foarte mare de covoare Vintage. Culori sterse, diferite modele si multe stiluri: alege din modele inspirate din covoarele orientale, covoare retro sau covoare patchwork.