Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Lana

Covoare de Lana Fibre Naturale

Covoare de lana naturale sunt covoare de inalta calitate din fibre textile naturale, resurse regenerabile obtiunte de la mamifere cum sunt oile si caprele. Dupa cum s-a constantat dpdv stiintific, lana este cea mai veche fibra folosita vreodata de umanitate si este folosita din secolul IV i.C. Desi fibrele sintetice sunt folosite acum in mod industrial, fibrele covoarelor de lana au inca o foarte mare valoare deoarece au proprietati versatile si diverse aplicatii posibile. Deci, este folosit ca si materie prima la diverse tipuri de covoare si ofera modelelor moderne si clasice un look la fel de natural si de frumos. Natura puternica si robusta a firelor de lana ofera posibilitatea de a fi procesate in diferite moduri, cum ar fi innodatul sau tesutul covoarelor. Covoarele de sisal, in comparatie, pot fi de obicei tesute.covoare-lana

Covoare de lana calduroase

Un covor de lana calduros ofera un aspect natural si cald in orice casa. Covoarele de lana sunt cele mai potrivite in livingroom si dormitor. Fibrele de lana au o structura lejera, ceea ce le face sa aiba proprietati termo-regulatoare. Datorita structurii „aerisite” ele sunt capabile sa absoarba vapori de apa si sa ii evapore cand e nevoie. Propriatati practice ale covoarelor de lana: nu doar ca izoleaza, dar si creaza n climate natural si sanatos optimizand umiditatea din incaperi si absorbind diferite odori. Si alte proprietati ale fibrelor de la covoarele de lana le califica pentru a fi tesute in cvoare de lana: fibrele sunt elastice si stabile, permitand covorului sa revina la forma initiala ciar si dupa ce au fost folosite intensiv.

Covor de lana cu accente colorate

Un covor de lana este un produs natural de inalta calitate combinata cu functionalitate si estetica. Cu un covor nou tesut 100% din lana primesti un produs premium a careui prezenta va fi tot timpul apreciata. Datorita faptului ca lana absoare vopseaua foarte bine, culoarea lor rezista in timp. Covoarele naturale de lana sunt disponibile in diferite designuri, de la modele abstracte la modele clasice, elegante sau simple si aduc un plus de prospetime in casa ta.  

Covor din Fibre Naturale

Fibrele naturale sunt impartite in doua categorii, cele de origine animala si cele provenite din plante. In timp ce matasea, covoarele din lana si din piele sunt de origine animala, covoarele din bumbac, iuta, sisal si canepa provin din plante. Viscoza se gaseste într-o categorie speciala, deoarece este de provenienta pe baza de plante, dar este produsa sintetic.

Covoare din fibre naturale au devenit foarte populare, mai ales pentru ca sunt eco, astfel protejand  mediul. Intr-o perioada în care resursele neregenerabile sunt tot mai putine, resursele regenerabile devin din ce in ce mai importante si din acest motiv fibrele naturale sunt atat de populare, nu sunt disponibile doar in mod natural, ci si reciclate. Aceasta are ca rezultat o combinatie de design modern si resurse durabile. Pot fi folosite cu succes in camera copiilor pe langa un covor de copii special.

 

Produse

Stoc: Ordonare dupa:
Pret intre: si

1 2 3 4 5 6 7