Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Copii » Covoare Bumbac Copii - Sunna Kids

Covoarele din colectia Sunna Rugs Bambini”

Covoarele din colectia Sunna Rugs "Bambini" sunt create in mod special pentru bebelusi si toddleri. Modelul, creat din stelute, este prietenos si se potriveste armonios cu culorile pastel gasite in general in camerele fetitelor si a baieteilor. Aceste culori asortate perfect radiaza confort si fericire; si se potrivesc  subtil cu orice design interior din camera copiilor. Cu modelele din aceasta colectie, covorul copilului va deveni locul lui preferat pentru joc!

Tesute din bumbac 100% , colectia de covoare "Bambini” se spala in masina de spalat la 30%, deci sunt usor de intretinut.  Materialul covorului a fost tratat printr-o procedura speciala si a fost spalat de mai multe ori inainte de a fi tesut in covor. Asta asigura placerea la atingere, covorul este foarte moale, ceea ce e perfect pentru a crea o atmosfera confortabila. Ce este in mod particular practic la acest covor: textura covorului este asemanatoare a celei a unei patrui groase. Covoarele sunt flexibile si pot fi usor impaturate si depozitate in timpul curateniei.

Fibre naturale
Fibrele naturale sunt impartite in doua categorii, cele de origine animala si cele provenite din plante. In timp ce matasea, covoarele din lana si din piele sunt de origine animala, covoarele din bumbac, iuta, sisal si canepa provin din plante. Viscoza se gaseste într-o categorie speciala, deoarece este de provenienta pe baza de plante, dar este produsa sintetic.
 
Covoare din fibre naturale au devenit foarte populare, mai ales pentru ca sunt eco, astfel protejand  mediul. Intr-o perioada în care resursele neregenerabile sunt tot mai putine, resursele regenerabile devin din ce in ce mai importante si din acest motiv fibrele naturale sunt atat de populare, nu sunt disponibile doar in mod natural, ci si reciclate. Aceasta are ca rezultat o combinatie de design modern si resurse durabile.

Urmariti si celelalte colectii de covoare pentru copii: Covoare Sintetice - Sunna Kids si Covoare de lana - Happy Kids